Jedinstveno umjetnicko djelo po narudzbi

Sa velikim zadovoljstvom, objavljujemo da od danas, mozete poruciti jedinstveno umjetnicko djelo, koje ce za vas kreirati poznata umjetnica Olivera Cejovic (koja iza sebe ima vise od 500 umjetnickih radova, od kojih preko 200 radova po narudzbi – po cijelom svijetu).

Poklonite sebi ili svojim prijateljima, nezaboravnu uspomenu trajne umjetnicke vrijednosti.

U promotivnivnom periodu, nudimo vam sjajne uslove i cijene za 2 vrste usluga :

1. Digitalni Format
———————–
Umjetnicko djelo se isporucuje u digitalnom formatu visoke rezolucije – Hi-Res JPEG fajl velicine 35x50cm / 300dpi
Ostaje kod vas zauvijek i mozete ga koristiti na mnogo nacina. Stampati ga sami na medijima koji vam se najvise dopadaju (papir, platno, fotografija, …), napraviti walpaper za vas telefon, tablet ili racunar, …. poslati vasim prijateljima itd.
Mogucnosti su neogranicene – samo je pitanje vase kreativnosti i maste kako cete iskoristiti vasu digitalnu kopiju narucenog umjetnickog djela.

PROMOTIVNA CIJENA : 100,00 EUR
(regularna cijena je 150,00 EUR)

2. Slika na Platnu
———————-
Vrhunski kvalitet pigmentnog otiska (giclee) na premium platnu (muzejski kvalitet). Naruceno umjetnicko djelo se isporucuje u osnovnoj velicini 35x50cm, naspanovano na blind ram  i spremno da ga odmah okacite na vas zid.
Uz sliku na platnu, dobijate naruceni umjetnicki rad i u digitalnom formatu.
(Za narucioce iz Crne Gore – preuzimanje slike je u Podgorici, Budvi ili Baru, a za kupce iz ostalih zemalja se uracunavaju i dodatni troskovi slanja slike).

PROMOTIVNA CIJENA : 200,00 EUR
(regularna cijena je 270,00 EUR)

Isporuka je od 5 do 10 dana od dana prihvatanja porudzbe i vase uplate (isporuka za Digitalni format svakako kraca od isporuke slike na platnu).

U promotivnom periodu, primamo samo ograniceni broj narudzbi, zato ne propustite ovu jedinstvenu priliku.

Djeca brzo rastu, sjecanja na dedu ili baku polako blijede, uspomene na oca i majku zasluzuju da budu zauvjek u vasem domu … zato je umjetnicko djelo, pravi i najljepsi nacin da ovjekovjecite najvaznije momente vaseg zivota.

Vasa obaveza je samo da obezbjedite kvalitetnu fotografiju (visoke rezolucije) osobe za koju zelite naruciti umjetnicki rad i izvrsite uplatu na PayPal racun (info@britishdotcom.com), a sve ostalo je nasa briga.

Za sve dodatne usluge (drugaciju velicinu slike, uramljivanje, oprema, … ) mozete nas kontaktirati i mi cemo vam poslati ponudu.

Pogledajte i uzivajte u galeriji radova poznate umjetnice Olivera Cejovic (Olivera Commissioned Art) :

OB Creative : Mi cuvamo vase uspomene !

Share this page: