OB Creative Art-Showroom / Galerija

Za sve Vas koji jos niste posjetili OB Creative Art-Showroom / Galeriju, pripremili smo foto-album, kako bi mogli da bar malo osjetite atmosferu i steknete neki utisak kako sve to izgleda.

Tematski izdvojene cjeline, cine ovaj prostor jedinstvenim i po sardrzaju i po sustini. Bogastvo razlicitih umjetnickih stilova, dovedenih do perfekcije, potpuno jedinstvena tehnika realizacije (primjerena 21 vijeku i vremenu u kome zivimo) te izuzetno pristupacni uslovi za klijente, cijene OB Creative potpuno razlicitim od svega sto ste imali priliku da vidite. Ono sto takodje ovaj prostor cini potpuno jedinstvenim jeste i dio u kome je izlozen Olivera GolfArt  – nesto potpuno jedinstveno i veoma interesatno.

Promovisanje lokalnih vrijednosti, tradicije i kulture, ljepote i skladnosti sastavni su dio naseg posla i ponude.

Naravno, pozivamo Vas da nas posjetite i da uzivo pogledate sve ono sto mi radimo i da vam predstavimo sta smo u mogucnosti da vam ponudimo. OB Creative osim slika i umjetnickih radova koje smo izlozili u Art-Showroom Galeriji, nudi  i izradu po narudzbi, opremanje i sredjivanje interijera, dekoraciju prostora, potpuno jedinstven i unikatan coorporate gift, izrada kreativnih projekata kao i sve ono sto cini jedan moderan HOME DECOR.

Uzivajte u OB Creative Art-Showroom / Galeriji i slobodno nas kontaktirajte za sve dodatne informacije i prezentacije :

Share this page: